Jämsän "suurmestari" Lindroos ajoi jo kuudenteen perättäiseen voittoon F-Cupissa. Kauden toinen osakilpailu kaasuteltiin lauantaina Hankasalmen ympäristössä erikoiskokeilla, joita on ajettu vuosien varrella myös Suurajoissa ja Neste Rallissa.

Revontuliralli Lindroos-Lampinen

 Lindroos-Lampinen lumisella EK1:llä
 Kuva: Ville Vihavainen

Tiet olivat Joonakselle uusia, hän ei ole ajanut kyseisiä erikoiskokeita aiemmin. Ainoastaan Myhinpään Joonas ja kartturi Jouni Lampinen nuotittivat Neste Rallissa vuonna 2010, mutta silloinkin se ajettiin eri suuntaan. Tilannetta ei helpottanut yhtään tämän talven lumimäärä ja tiet oli aurattu lähinnä lumilingolla, jolloin tienpinnan lumi oli hyvin pehmeää. Renkaat eivät juuri kuluneet, mutta pitokaan ei ollut paras mahdollinen.

leiskilpailussa Joonas ja Jouni ajoivat ainoastaan yhdet pohjat, ensimmäiselle EK:lle. Pohjat eivät ole välttämättömia, kun muuten ajo sujuu hyvin. -Keli on vähän epäedullinen Bemarille. Paikoin pitää ottaa vähän rauhallisemmin, mutta hyvältähän tuo tilanne kuitankin näyttää, kommentoi Joonas huoltotauolla.

Myhinpään erikoiskokeen, joka oli viimeinen, Lindroos-Lampinen ottivat rauhallisemmin. He jäivät pätkäpohjat ajaneesta Ville Hanhisuannosta 11,4 sekuntia. Kokonaistilanteessa Hanhisuanto oli kuitenkin erikoiskokeelle lähdettäessä 13,8 sekuntia Joonasta perässä. Näin ollen lopputuloksissa Lindroos voitti 2,4 sekunnilla.

Nuottiluokassa Lindroos johtaa sarjaa 60 pisteellä. Toisena olevalla Ville Hanhisuannolla on 54 pistettä ja kolmantena oleva Jaakko Ollikkala on kerännyt 48 pistettä.

F-Cupin talvikausi on nyt ajettu ja seuraavan kerran kisataan kolmen kuukauden kuluttua lumettomilla teillä Mäntsälässä.

Liity postituslistalle

Your mailing list:

Julkinen tiedotejakelu

Roskapostin estämiseksi, vastaa seuraavaan kysymykseen!

Paljonko on 2 pois 45:stä

() Pakolliset kentät

Information

×