Joonas Lindroos osallistui tänään kauden ensimmäiseen F-Rallisarjan osakilpailuun Kangasniemellä. Hän voitti rallin yleiskilpailun yhdessä kartanlukijansa Jouni Lampisen kanssa ajaen kaikille erikoiskokeille pohja-ajan. Toiseksi ajanut Samuli Nevä jäi Lindroosista minuutin ja 0,1 sekuntia.

kangasniemiralli ek3

 Lindroos EK3:lla
 Kuva: Ville Vihavainen

Jo viime vuonna Kesäralleissa Joonas näytti, että myös takavetoinen ralliauto istuu ajohanskaan. Tulokset olivat kärkituloksia siihen asti, kunnes tekniikka petti molemmissa BMW:llä ajetuissa kilpailuissa. Kangasniemellä vauhti siis jatkui samanlaisena, mihin se viime kesänä jäi.

Tällä kaudella Lindroosin suunnitelmissa ei ole ajaa Suomenmestaruudesta. Poissuljettua ei ole jonkun yksittäisen SM-osakilpailun ajaminen, mutta tässä vaiheessa kautta sellaisia suunnitelmia ei kuitenkaan ole. Sen sijaan tänä kautena Joonas ja Jouni ajavat koko F-Rallisarjan.

F-Rallisarjaan Joonaksen kartturiksi palasi hänelle noin 10 vuotta sitten kartturoinut Jouni Lampinen. Lampinen ei ole sen jälkeen osallistunut ralliin, kun hän lopetti kauden 2010 jälkeen. Jouni toimi silloin viisi vuotta Joonaksen kartturina.

Sarjan seuraava osakilpailu on kahden viikon kuluttua Jämsässä ajettava JMK-Ralli.

Liity postituslistalle

Your mailing list:

Julkinen tiedotejakelu

Roskapostin estämiseksi, vastaa seuraavaan kysymykseen!

Paljonko on 2 pois 45:stä

() Pakolliset kentät

Information

×