Jämsän Joonas Lindroos voitti SM3-luokan lauantaina Kouvolassa ajetussa kauden neljännessä rallin SM-osakilpailussa. Lindroosilla ja hänen kartturillaan Pasi Kilpeläisellä oli alla uusi Peugeot 208 R2, Jonka Joonas on rakentanut talven aikana.

Lindroos ja Kilpeläinen eivät tänä vuonna taistele Suomenmestaruudesta. Tämä Kouvolan SM O.K. Auto-ralli oli autokunnan ensimmäinen osakilpailu tänä vuonna, eikä suunnitelmissa olekaan kuin mahdollisesti ajaa vielä yksi tai kaksi osakilpailua. Kouvolaan he lähtivät lähinnä nautiskelemaan sillä suunnalla olevista hienoista ralliteistä uudella autolla.

rallism kouvola18 00294 s

 Auto oli vielä Kouvolassa teippien suhteen vähän kalju, mutta se ei vauhtia ainakaan hidastanut
Kuva: AKK/Toni Ollikainen

Peugeot tuntui sopivan ajohanskaan hyvin, sillä Joonas kellotti luokkapohjat kahdeksasta ajetusta erikoiskokeesta viidelle. -Ei mitään ongelmia kisan aikana ja hyvin tuo auto meni, vaikka sitä pitää ajaa hiukan eri tyylillä kuin Hondaa. Nyt oli reittiä tuotu osittain eri paikoille kuin missä aiemmin on ajettu ja kaikki pätkät eivät olleet ihan niin hienoja, mitä odotti. EK:t 1 ja 2 ja toisella kerralla 4 ja 5 olivat niitä nautiskeluteitä, kertoo Joonas päivästä.

Toiseksi ajaneelle Samuli Vuorisalolle kello kävi 31,1 sekuntia kauemmin. Seuraava SM-osakilpailu ajetaan Seinäjoella 15.-16. kesäkuuta, mutta Lindroos ei näillä näkymin sinne osallistu. Tiimi tiedottaa, mikäli suunnitelmiin tulee ralleja, joihin Joonas osallistuu ja myöskin nettisivuilla olevaan kalenteriin päivitetään ajettavat rallit.

Liity postituslistalle

Your mailing list:

Julkinen tiedotejakelu

Roskapostin estämiseksi, vastaa seuraavaan kysymykseen!

Paljonko on 2 pois 45:stä

() Pakolliset kentät

Information

×