Pasi Kilpeläisen nuotteja kuunteleva Joonas Lindroos ajoi jälleen Kouvolan seudulla ajetun SM O.K. Auto-rallin luokkavoittoon. Kartturi luonnehtii alueen teitä todella vaativiksi ja kuljettajan on kuunneltava tarkasti nuottia, jotta pystyy kunnolliseen suoritukseen.

Joonas kirjasi SM2 luokan pohja-ajan yhdeksästä ajetusta erikoiskokeesta kaikkiaan viidelle EK:lle. Heikoin sijoitus oli Viimeisen erikoiskokeen neljäs sija. Pätkälle lähtiessä Joonas johti toiseksi tullutta Jaro Kinnusta 9,6 sekuntia, joten hänen ei tarvinnut ajaa enää aivan täysillä.

-Ihan puhtaasti tuli ilman virheitä. Aika rajusti hypättiin kolmosella, mutta onneksi autosta ei hajonnut mitään, kertaa Joonas kilpailun maalissa.

SM pisteissä Joonas johtaa kaksivetoisia 136,65 pisteellä. Toisena olevalla Ville Hautamäellä on 99,45 pistettä. Lindroosin Suomenmestaruus on aivan hiuksen hienosti vielä varmistamatta, kun jäljellä on kaksi osakilpailua. Mikäli seuraavasta osakilpailusta Merikarvialta tulee voitto, voi Joonas ja Pasi ottaa viimeisen osakilpailun jo vähän rennommin.

Seuraavaksi Joonas ja Pasi osallistuvat noin kolmen viikon kuluttua ajettavaan Neste Oil Ralliin Citroen C2R2:lla. Auto on sama, millä Joonas ja Pasi ovat voittaneet talvikauden osakilpailut ajaessaan SM3 luokassa.

Liity postituslistalle

Your mailing list:

Julkinen tiedotejakelu

Roskapostin estämiseksi, vastaa seuraavaan kysymykseen!

Paljonko on 2 pois 45:stä

() Pakolliset kentät

Information

×